مدیریت مشکلات صدا و تکلم پس از ابتلا به کرونا

مدیریت مشکلات صدا و تکلم

مدیریت مشکلات صدا و تکلم


مدیریت مشکلات صدا و تکلم پس از بهبودی و کاهش علائم کرونا بسیار حائز اهمیت است. بعضی از افراد، بعد از استفاده از دستگاه تنفس مصنوعی (اتصال لوله تنفسی)، دچار مشکل صدا یا تکلم می شوند. این اختلالات ممکن است شما را اذیت کرده و حتی تکلم شما را مختل کنند. لذا مدیریت این نا هنجاری ها اهمیت فراوانی دارد.

چند راهکار کاربردی برای مدیریت مشکلات صدا و تکلم

اگر صدای شما خشن یا ضعیف شده است، به نکات زیر توجه کنید:

  • زمانی صحبت کنید که احساس راحتی می کنید.

باید اجازه دهید که صدایتان تدریجا بهبود پیدا کند. اگر هنگام صحبت کردن خسته می شوید، در میان حرف زدن های خود استراحت کنید. بهتر است به دوستان و آشنایان خود بگویید که در طول مکالمه نیاز به توقف و استراحت دادن به خود دارید.

  • از صدای خود توقع زیادی نداشته باشید.

زمزمه نکنید چون با این کار به تارهای صوتی شما فشار بیشتری وارد می شود. سعی کنید صدای خود را بالا نبرید و فریاد نزنید. اگر می خواهید توجه کسی را به خود جلب کنید سعی کنید با یک وسیله دیگر تولید صدا کنید یا بر روی میز ضربه بزنید. این یکی از موارد مهم مدیریت مشکلات صدا و تکلم می باشد.

  • استراحت کنید.

اگر دچار تنگی نفس در حین صحبت کردن می شوید، سعی کنید که دیگر صحبت خود را ادامه ندهید. حرف زدن خود را متوقف کرده و خونسردانه بنشینید و بر روی تنفس خود تمرکز کنید. از روش های کنترل تنگی نفس تا زمانی که آماده صحبت کردن می شوید، استفاده کنید.

  • سعی کنید با خود زمزمه کنید

این کار باعث می شود تا استفاده از صدایتان را تمرین کرده باشید. در عین حال سعی کنید به خود فشار نیاورید.

  • اگر صحبت کردن برایتان مشکل یا ناراحت کننده است، از راههای دیگر برقراری ارتباط استفاده کنید. مانند نوشتن، پیامک زدن و یا استفاده از حرکات بدن
  • در طول روز جرعه جرعه و مکرر آب بنوشید

این کار یک روش موثر در مدیریت مشکلات صدا و تکلم می باشد و به عملکرد بهتر صدایتان کمک می کند.

منبع: سازمان بهداشت جهانی

دسته‌بندی نشده

چند راهکار کاربردی برای مدیریت مشکلات صدا و تکلمرهایی از مشکلات تکلم پس از کرونارهایی از مشکلات صدا پس از کرونامدیریت مشکلات صدا و تکلم

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *